dinsdag 17 maart 2020

Nieuwe album cover, nu van Gallowstreet

Gelukkig zijn er ook nog mooie dingen die gebeuren in deze bizarre tijden. En 26 maart 2020 is een extra bijzondere datum. Niet alleen verschijnt dan mijn eigen boek met cover door Joost Swarte. Het blijkt dat dan ook het nieuwe album van brass band Gallowstreet uit komt, met een cover door Joost.

Toevallig of niet, deze band stond al in mijn favorieten in Spotify, nadat ik ze gezien had op Bevrijdingspop 2 jaar terug (bewijs, met video, is hier). Heerlijke muziek met zeven blazers en een drummer, althans dat is de bezetting nu te zien op hun site (bij Bevrijdingspop iets meer).

Een Amsterdamse band, geboren in de Galgenstraat 40, die nu natuurlijk wel hun tour moet gaan  omboeken wegens corona. Een tour voor hun nieuwe album 'Our dear Metropolis' dat 26 maart uitkomt. De singles 'Sativa' en 'Purple Whip' zijn al te beluisteren. Benieuwd naar de overige nummers. Dan kunnen we de tekeningen in de cover die Joost voor ze maakte gaan plaatsen namelijk. Rechtsboven zien we een vermoedelijke 'canabis sativa' roker, voor de ene single, en de purple whip staat waarschijnlijk juist links onder. Volgende week de overige nummers, wellicht nog 7 of 8 extra, gezien het aantal elementen in de tekening.


Geen opmerkingen: