woensdag 9 maart 2016

Cartoonwindows te koop

Uit een eerdere samenwerking tussen Joost en glas-in-lood Atelier Schmit voor het Bakenesserkerk raam is een nieuw initiatief ontstaan. Het betreft een serie met cartoonwindows, of in het Nederlands 'glas-in-lood stripramen'. Die zijn onder andere te koop via de webshop, maar binnenkort ook te zien bij de Haarlemse Stripdagen in juni (hierover later meer). Op dit moment is het assortiment nog beperkt tot 1 raam, namelijk het raam dat Joost ontwierp voor de tentoonstelling bij Galerie Champaka begin dit jaar.
Maar ook het raam dat Ever Meulen ontwierp voor diezelfde tentoonstelling en nieuwe ontwerpen van Theo van de Boogaard en Stefan Glerum staan op de planning.
Voor mij komt het op zich wel wat vreemd over om zo'n bijzondere en prijzige (€2.000) aankoop via een webshop te bestellen, maar wie weet is er wel een markt voor. De webshop kan ook meer het praktische kanaal zijn om zoiets aan te schaffen, nadat je op een beurs of tentoonstelling zo'n raam hebt kunnen zien van dichtbij en nog aan het twijfelen was.
Voor een degelijke internationale focus zou er nog wel wat verbeterd mogen worden aan de site alleen. Als ik naar 'mijn account' ga zie ik dit beeld en bij de Order info staat een wat vreemd Engels "We will contact u by email"

Update 11-3, de spelvout is inmiddels hersteld.

Geen opmerkingen: