woensdag 4 september 2019

Kleurwedstrijd bij See All This

Ook in het kader van 50 jaar Joost Swarte is er nu een kleurwedstrijd bij het magazine See All This uit Haarlem. Eerder tekende Joost daar de ramen al eens vol.

Het is een echte Joost Swarte geworden: getekend met een heldere ‘klare lijn’, een typisch gelaagd perspectief en een heus droste-effect. Een cover waarop van alles te ontdekken valt: op de voorgrond Keith Haring die op een ladder staat en zijn graffitifiguren tekent, daarnaast zit Joost Swarte aan zijn tekentafel en links ervan een stilleven met boeken, een verwijzing naar Ali Smith. In de aangrenzende ruimte danst een Nana-sculptuur van Niki de Saint Phalle. En door het venster erachter zien we een vijver met waterlelies en Claude Monet die toekijkt vanuit het Gemeentemuseum in Den Haag.

Koop het herfstnummer van See All This magazine in de betere boekhandel of museumwinkel of hier online en start met inkleuren! De winnaar wordt bepaald door het enige jurylid, Joost Swarte zelf, en krijgt naast eeuwige roem een Bruynzeel deluxe tekenset

Geen opmerkingen: