zondag 11 september 2016

Meer Glas in Lood van Joost Swarte

 (Zeer) recent zijn weer 2 nieuwe glas in lood ramen gemaakt door Atelier Schmit naar ontwerp van Joost Swarte. Dit weekend tijdens de open monumentendagen een raam gebaseerd van het (oude) logo van de Haarlemse Open Monumentendagen dat Joost al rond 1995 ontwierp (maar ondertussen vervangen is door het BankGiro loterij landelijke logo). Benieuwd waar in Haarlem het raam komt te hangen, als je het weet, reacties zijn welkom.

Iets langer geleden al is een nieuwe raam geplaatst in Ulft bij de DRU cultuurfabriek. Op de site en FB van DRU zelf is hierover nog niets te vinden, dus wellicht dat de onthulling nog officieel plaats gaat vinden. Wellicht dat de dichter uit die regio en Joost Swarte aanhanger Hans Mellendijk er meer vanaf weet?

1 opmerking:

Hans Mellendijk zei

Een klein buurtonderzoek leverde een antwoord op van de ex-wethouder voor o.a. kunst en cultuur. John Haverdil weet te melden dat het bij een particulier is geplaatst op het DRU Industriepark. In buurmans loft. De DRU Cultuurfabriek is een onderdeel van het park, zo ook de lofts in voorheen de oude Badkuipenfabriek.