vrijdag 17 april 2020

Haarlem105 verslaat corona

 Zondag 19 april was er op initiatief van de Haarlemse journalist Frénk van der Linden een marathon radio uitzending op Haarlem105 over de situatie rond deze crisis in Haarlem en omstreken. Bekende Haarlemmers als Jan Lammers, Giel Beelen, Dennis van der Geest, Diewertje Blok, Veldhuis en Kemper, Erik van Muiswinkel, Mart Smeets, Mylou Frencken en Joost Swarte komen langs in de uitzending. Ook de burgemeesters van Haarlem, Zandvoort, Heemstede en Bloemendaal sluiten aan, evenals mensen uit de zorg en het onderwijs die in de geheel corona proof studio om de beurt langskomen en hun verhaal kunnen doen over hoe zij met de crisis omgaan. Hier meer in het artikel in het Haarlems Dagblad van vandaag.
In allerijl heeft Joost geheel belangeloos ook een poster voor deze uitzending gemaakt, met weer een originele typografie voor de titel en een kwieke radiozender die corona de wereld uit probeert te schoppen.
De poster is door Studio Onvervalst als zeefdruk uitgevoerd en sinds vandaag in gelimiteerde oplage van 75 stuks á €50 te koop in Stripspeciaalzaak Jopo de Pojo.
Update 20-4-20: Luister hier het interview terug met Joost Swarte van uiteindelijk helaas maar 10 minuten.

Geen opmerkingen: