woensdag 16 mei 2018

Joost Swarte in Pop-up Gallery van Griffioen Grafiek

Tijdens de stripdagen is Griffioen Grafiek uit Hilversum al jaren aanwezig op de beurs. Dit jaar zijn ze er ook, maar op een andere plek, met een eigen pop-up gallery in de Spaarnwouderstraat 74, niet ver van de Grote Markt. Op deze plek was eerder Galerie Tanya Rumpff, waarvoor Joost in 2007 een flyer maakte voor de expositie tijdens de stripdagen.
Op de expositie zullen alle prenten uitgegeven door Griffioen Grafiek in de loop van ruim 20 jaar worden tentoongesteld, tezamen met werk van Pjotr Müller. Je kunt hier terecht van 18 tot en met 17 juni, behalve Pinksterzondag, van 11-18 uur. Meer info hier.

Hier is ook de nieuwste uitgave verkrijgbaar van de Rietveld Beugelstoel zeefdruk. Een tekening als relatiegeschenk voor het Italiaanse meubelbedrijf Cassina uit Milaan dat deze beugelstoel verkoopt. Slechts 30 van de 150 gedrukte exemplaren van deze zeefdruk gaan in de verkoop a €150

Zoals eerder aangekondigd werken ze ook met Joost samen voor de Stripgrafiekprijs, die zal worden uitgereikt op 26 mei om 15.00 uur in de Philharmonie.

Geen opmerkingen: