maandag 23 april 2012

Steun samen met Joost de Haarlems Toneelschuur

De Haarlemse Toneelschuur is niet alleen een plek om naar film en theater te kijken, er wordt ook theater geproduceerd door verschillende toneelgroepen. Doordat het rijk moet bezuinigen wordt ook de toneelschuur daar slachtoffer van en raakt bijna een miljoen subsidie kwijt. En dat doet pijn aan het hart, dat wordt een schuurend hart!
Dus dat roept om een steunoperatie, door meer bekende Haarlemmers zoals Brigitte Kaandorp en Paul Witteman. Je kunt lid worden van de Stichting Schuurend Hart en bij een donatie van 3 jaar van 500 of 1000 euro krijg je een aandeel in de stichting. Dat aandeel is gemaakt door Joost Swarte, maar daar heb ik nog geen afbeelding van kunnen vinden, misschien dat een reeds donateur ons daaraan kan helpen? Als je toneelproducties in Haarlem een warm hart toedraagt, doe dan mee!
Update 1-6-2012: Ondertussen is er al 55.000 euro toegezegd en is hier een plaatje van de prent die Joost heeft gemaakt, in een oplage van 250 stuks. Je ziet een stel dat door een venster naar zichzelf op het toneel kijkt, aan elkaar geketend en duidelijk niet blij zijn met elkaar, maar vervolgens daarachter juist weer wel zeer dicht bij elkaar. Dan een duiveltje met een dolk gericht op het hart dat op de grond ligt en een engeltje die het schouwspel afwachtend bekijkt... Je kunt natuurlijk ook met een groep vrienden samen de donatie doen en dan om beurten de tekening van Joost thuis aan de muur hangen, een soort wisseltrofee.

Geen opmerkingen: