dinsdag 8 februari 2011

BNO Tallks 07, deel 2 op 10 februari in 020


Design Rocks, tweede editie. Een evenement/discussie avond over de rol design in muziek en muziek in design. Een lange lijst deelnemers met dus ook Joost Swarte die in discussie gaan over dit onderwerp. Al vanaf het begin van Joost' tekencarrière (hoes voor de plaat van de Houseband Sympatic is uit 1977) is hij bezig met ontwerpen voor de hoezen en prints van platen, later van cd's. Ook heeft hij wel met de hoezen zelf een design hoogstandje gepresenteerd, zoals hier met een van de cd's van Fay Lovsky, voor wie hij meerdere hoezen ontwierp.
De discussie vind plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, op loopafstand achter het Centraal Station, en begint om 19.30 (zaal open 19.00), aanmelden hier. Als je snel bent hier nog gratis kaartjes te winnen, anders €7,50 voor niet BNO leden.

Binnenkort hier de links naar de video rapportage, zie hier vast voor hoe het vorige keer in 2009 eraan toeging. Overigens wordt zijn werk meer en meer in de Nederlandse of 'Dutch Design' wereld opgenomen, getuige ook dit mooie filmpje over allerlei Nederlandse ontwerpers, met ook allerlei werken van Joost richting het eind van het filmpje.

Geen opmerkingen: